Cenaclul “George Bacovia”- LANSARE DE CARTE ADRIAN LUNGU

august 27, 2018 în Cenaclu de administrator

 

INVITAȚIE

Joi, 30 august 2017, la orele 17, vă invităm la întrunirea membrilor Cenaclului “George Bacovia” pentru 

LANSARE DE CARTE – ADRIAN LUNGU.

Se va prezenta romanul OMUL DIN FERESTRE, tipărit în 2018 LA EDITURA TIMPUL – IAȘI. Vor recenza volumul lansat Calistrat Costin și Petre Isachi.

Vă așteptăm dragi scriitori, prieteni, cititori.

 

Momente de la lansare:

Moderată de președintele filialei USR, Dumitru Brăneanu, întâlnirea scriitorilor băcăuani a marcat lansarea romanului Omul din ferestre, al cincilea  roman al autorului. Recenzorii Calistrat Costin, Petre Isachi, Grigore Codrescu au menționat laudativ aspecte stilistice și narative din volumul prezentat.

“Fin cunoscător al firii omenești, hotărât să caute răspunsuri la multe întrebări despre viață, tratând prezentul ca pe o misiune a scriitorului față de oameni, de problemele lor(…) Adrian Lungu se vădește un nume important al prozei ultimilor ani, izvorât din această parte a țărilor românești.” Calistrat Costin.

Au vorbit despre proza lui Adrian Lungu și George Calcan, Viorel Savin și Mara Paraschiv cu concluzia că “Adrian Lungu este un scriitor talentat și insolit”(George Calcan) și proza sa esențializează două teze: “1. libertatea este punctul arhimedic al vieții și 2. toți oamenii sunt singuri.”( Petre Isachi)