LANSARE DE CARTE NICOLAI TĂICUȚU/14 martie

martie 6, 2019 în Evenimente de administrator

Vă așteptăm pe 14 martie la orele 16 la Bibliotecă, la lansarea volumui lui Nicolai Tăicuţu, Vitregii suportabile, editura Editgraph, 2019.

Vor prezenta Marius Manta, Petre Isachi, Viorel Savin, Stan Brebenel. Moderează Cristina Ștefan.

Cu o participare numeroasă a scriitorilor băcăuani, întâlnirea literară de aseară s-a desfășurat sub auspiciile poeziei lui Nicolai Tăicuțu. Recenzorii Petre Isachi, Viorel Savin, Cristina Ștefan au susținut analize la volumul Vitregii suportabile, al cincisprezecelea în opera autorului. Au participat președintele filialei USR Dumitru Brăneanu, președintele de onoare, Calistrat Costin, Directorul revistei Plumb, Ioan Prăjișteanu, mulți scriitori. A adăugat comentarii George Calcan, iar publicistul de la Ziarul Opinia Buzăului, Stan Brebenel a făcut o amplă prezentare autorului, dar și cărții lansate.

Discursul lui Nicolai Tăicuțu a adus mulțumiri sponsorilor, organizatorilor și a menționat aspecte din viața culturală buzoiană la care am fost colaboratori, noi, cei din Filiala USR Bacău…Seara s-a încheiat cu momente plăcute de socializare între scriitorii prezenți. Felicitări tuturor și mulțumiri Bibliotecii Județene pentru găzduire.

Din Revista Spații culturale nr. 63 din martie 2019:

consemnează Cristina Ștefan