CONCURSUL Regional de Creație Lirică “Dor de poezie”, ediția a XVIII-a- Roman

mai 11, 2018 în Evenimente de administrator

Azi,  la Colegiul Tehnic “Petru Poni” din Roman-Neamț, a avut loc festivitatea de premiere a Concursului Regional de Creație Lirică “Dor de poezie”, ediția a XVIII-a. Aflat sub egida Ministerului Educației Naționale, Inspectoratul Școlar Județean Neamț, Colegiul Tehnic “Petru Poni”, Primăria Municipiului Roman și Biblioteca Municipală “G.R. Melidon”, evenimentul a fost organizat și îndrumat de un colectiv de profesori ai colegiului având ca invitați personalități din instituțiile orașului, scriitori, elevi. 

S-au acordat premii binemeritate, juriul fiind alcătuit din scriitori, membri ai Filialei USR Bacău: Cristina Emanuela Dascălu, Dumitru Brăneanu, Cristina Ștefan, Ioan Prăjișteanu și directorul Bibliotecii Municipale, Cristina  Panaite.

Toate creațiile lirice care au concurat au fost însumate într-o plachetă de versuri, cu prezentarea prof. dr. Gheorghe Brânzei: “Intru în lumea Dorului de poezie bucuros că, la împlinirea celor 16 ani, am învățat că valoarea nu așteaptă numărul edițiilor.”

Felicitări organizatorilor, premianților, participanților!