PROVOCĂRI COLOCVIALE – Centrul de Cultură „George Apostu” Bacău

decembrie 19, 2016 în Evenimente de administrator

16 dec.2016 – Eveniment cultural sub egida Centrului  de Cultură „George Apostu” Bacău: 

PROVOCĂRI COLOCVIALE

Din invitația adresată publicului: 

Centrul de Cultură „George Apostu” Bacău închide seria proiectelor culturale desfășurate în anul 2016 sub genericul „Pe urmele lui Apostu”, prin organizarea unei întâlniri colocviale, vineri, 16 decembrie 2016, ora 17.00, la sediul din Str. Crângului nr.18, deschisă publicului larg iubitor de cultură și artă.

Vor fi supuse dezbaterii teme incitante despre implicarea instituției de tip Centru cultural în susținerea și promovarea realelor valori ale culturii naționale și așezarea excelenței în spațiul cultural românesc cu deschidere spre universalitate, susținute de prof.dr. Gheorghe Iorga, publicist, traducător din limba persană, criticul literar Adrian Jicu, lect.univ.dr. la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, poetul Val Mănescu și Gheorghe Geo Popa, directorul Centrului de Cultură „George Apostu”.

Întâlnirea este un omagiu adus numerosului publicul care a însoțit evenimentele culturale ale Centrului pe parcursul întregului an, a celor care cu generozitate și înțelegere au susținut programele și proiectele instituției, autorități locale și sponsori, precum și mass-mediei care le-a prezentat cu obiectivitate și profunzime, ducând, în felul acesta, imaginea instituției în lume.”

foto CCGA-